English
Actueel
Dit is de kracht van...

19 April 2023

Dit is de kracht van DDF Business Support

Nieuws

DDFP 2304 Post Ankie bannermaat website
banner shape

Een ondernemingsplan binnen drie maanden laten uitgroeien tot een volwaardig bedrijf? DDF People brengt ondernemers in beweging. Met investeringen, managementondersteuning en een sterk netwerk, maar ook met een innovatieve en efficiënte serviceorganisatie. Maak kennis met DDF Business Support.

DDF Business Support is de serviceorganisatie die de ruim twintig members van DDF People ondersteunt op het gebied van Finance, HR, Legal, IT, Facilities en Backoffice. “Van administratieve processen tot passende applicaties, algemene voorwaarden en een goede werkplek, met ons team tuigen we een compleet bedrijf op”, zegt Ankie Middel, manager van DDF Business Support. “Vervolgens bieden we ondersteuning. Zo kunnen ondernemers zich volledig richten op hun vakgebied.”

Ondersteuning op maat

De ondernemers krijgen ondersteuning op maat. Dat begint met een gesprek met Ankie. “Ik vind het belangrijk om iemands vakgebied te leren kennen”, vertelt ze. “Op basis daarvan kijken we samen wat er moet gebeuren, zoals het inrichten van software of het opstellen van contracten. In het eerste jaar bieden we een starterspakket om kennis te maken met de ondersteuning van DDF Business Support. Daarna nemen ondernemers een basispakket af dat ze aanvullen met modules die voor heninteressant zijn.”

Gunstige prijs, veel kennis

De kracht van DDF Business Support is dat alles in één keer goed wordt geregeld. Dat gebeurt tegen een aantoonbaar gunstige prijs. De serviceorganisatie heeft geen winstoogmerk, beschikt met ruim twintig members over inkoopvoordeel en werkt via een AFAS-platform efficiënt samen. Ook het kennisniveau is hoog. Van Finance tot IT, bij alle disciplines zijn er hoogopgeleide specialisten beschikbaar die zich continu blijven ontwikkelen.

Verbinden

Wanneer een bedrijf eenmaal staat, zorgt het grote netwerk van DDF People voor de benodigde kickstart. “We introduceren nieuwe members op ons AFAS-platform en gaan met ze op pad om bestaande members te ontmoeten. Dat is de perfecte manier om in korte tijd veel kennis en leads uit te wisselen”, legt Ankie uit. “Vanuit DDF Business Support denken we actief mee. Zien we een kans voor een mooie samenwerking, dan brengen we members met elkaar in contact.”

Vrijheid om te ondernemen

DDF Business Support helpt bedrijven om snel te renderen. “Veel sneller dan wanneer iemand zelf vanaf de zolderkamer zou beginnen”, zegt Ankie. “Hoewel ondernemers veel advies en ondersteuning krijgen, zijn ze zelf verantwoordelijk voor het resultaat. We bieden alle vrijheid om te ondernemen. Ons sterke fundament geeft de benodigde stabiliteit en kracht om van betekenis te zijn in een vakgebied. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

Share this article

Related items

BP 01369
shape background

Nieuws

CEO Erwin Ketel viert 12,5-jarig jubileum

Post
shape background

Nieuws

Nieuwe member: De Positie maakt positionering en branding toegankelijk voor iedereen

Show all items