English
Actueel
Ddf people members i...

26 October 2023

DDF People Members in beweging bij DDF People-padeltoernooi

Nieuws

DDF Padel 8
banner shape

Strakke slices, stuiterende ballen en een high five na elk punt. De medewerkers van DDF People Members gingen op vrijdag 20 oktober de strijd met elkaar aan. Samen sloten ze de werkweek af bij het jaarlijkse DDF People-padeltoernooi. De complete hal van Peakz Padel in Zwolle werd afgehuurd voor een avond vol competitie en ontmoeting.

Het jaarlijkse DDF People-padeltoernooi is een groot evenement voor medewerkers van alle DDF People Members. Dat sport dé manier vormt om elkaar beter te leren kennen, bleek ook deze editie weer: medewerkers waren de hele avond in beweging. Ze ontmoetten elkaar op de baan, maakten een praatje langs de lijn en genoten na afloop samen van een borrel.

Tachtig teams

Het DDF People-padeltoernooi was het grootste evenement na het Nederlands kampioenschap: maar liefst tachtig teams gingen de strijd met elkaar aan. “Padel is een laagdrempelige sport”, zegt Roos Mijnheer, organisator van het toernooi en HR-adviseur bij DDF Business Support. “Bovendien kon er in aanloop naar het toernooi met korting worden getraind bij Peakz Padel. Veel medewerkers nodigden elkaar vooraf uit om alvast een oefenpotje te spelen.”

Competitie

Tijdens het toernooi werkten de medewerkers zich in het zweet om punten te scoren en zo de finale te bereiken. Aan het eind van de avond schreven Rodney Rosink, algemeen directeur bij Code Deta, en Erwin Ketel, CEO van DDF People, de winst op hun naam. Zij kregen de DDF People-wisselbokaal overhandigd.

Rodney: “Erwin en ik vormden bij toeval een team, maar bleken een succesvol duo te zijn. We waren allebei goed voorbereid, net als onze collega’s. Vooraf trainden we allemaal regelmatig bij Peakz Padel, wat resulteerde in een hoog niveau en spannende wedstrijden. Dat maakte het extra leuk om dit toernooi te winnen.”

Lotte Pieck en Vienne Sloof van Brainpink ontvingen de sportiviteitsprijs. “We hadden allebei geen padelervaring, dus gingen vooraf een paar keer trainen. Hierdoor deden we tijdens het toernooi leuk mee: door vijf van de zes wedstrijden te winnen, kwamen we gelijk te staan met een ander team. Omdat zij net wat meer punten hadden behaald, misten wij de volgende ronde op een haar na.”

Ontmoeting

Danny Ris van Iconics Management vindt het waardevol om elkaar bij dit soort sportieve evenementen te ontmoeten. “Op de baan zie je een andere kant van iemand. Naast de baan kun je vervolgens gemakkelijk contact leggen, omdat je iets hebt om over te praten. Hierdoor leer je de persoon achter een naam kennen. En ontstaan kansen om elkaar op zakelijk vlak te versterken.”

Ook Rodney is positief. “Het padeltoernooi was weer een groot succes”, zegt hij. “Het biedt de perfecte balans tussen prestatie en plezier. DDF People Members komen in een sportieve setting bij elkaar. De synergie die daardoor ontstaat, draagt bij aan de groei van DDF People. Dit soort evenementen maakt ons bewust van de fantastische club waarbij we horen.”

Share this article

Related items

BP 01369
shape background

Nieuws

CEO Erwin Ketel viert 12,5-jarig jubileum

Post
shape background

Nieuws

Nieuwe member: De Positie maakt positionering en branding toegankelijk voor iedereen

Show all items